Начало / За нас
Мисия

Мисия

Да създаваш изкуство и естетика е призвание, а Артест е плод не само на креативността, а и на години усъвършенстване, труд и постоянство.

Казвам се Михаела Томова, архитект и дизайнер, завършила магистратурата си в един от най-престижните в света на архитектурата университети - ТУ Делфт (TU Delft), Нидерландия. Специализирах дизайн на жилищна архитектура и харесвам предизвикателството да създаваш пространството наречено дом. Интересът ми към изкуството започна от ранна възраст - обичам да рисувам, да изобразявам, да създавам. Именно тази страст ме отведе и към архитектурата и дизайна. Бакалавърът специалност архитектура също завърших в Нидерландия в Техническия Университет Айндховен като там открих и друга моя страст - технологиите.
 
 
 

 

Вярвам, че добрият интериор и добре организираното пространство има способността да въздейства, да създава емоции, да предразполага и да осигурява комфорт. Именно затова моят подход е индивидуален към всяко едно пространство като дизайнът винаги е базиран на човешкия фактор и влиянието, което той има върху начина на живот.
Мисия

Етапи на
проектиране


Основните етапи, през които преминава архитектурното и интериорното проектиране са следните:
Запознайте се отблизо
Студио за мебели Artest

DesignStudio.

 

Да създаваш изкуство и естетика е призвание, а Артест е плод не само на креативността, а и на години усъвършенстване, труд и постоянство.

  Начало

За нас

Услуги

Наши проекти

Интериорен дизайн
Архитектура
Визуализации
Всички проекти

Контакти

 
     
 
BG EN