Начало / Услуги
Интериорен дизайн

Интериорен
дизайн

Артест Дизайн предлага широка гама от услуги в интериорния дизайн като трансформира всяко едно пространство, за да отговаря на нуждите на неговите обитатели. Част от услугите включват пълен или частичен дизайн на жилища, офиси, ресторанти и хотели. Свържете се сега, за да запазите час за своята онлайн консултация!
Архитектура
Архитектура

Архитектура

С фокус върху жилищната архитектура Артест Дизайн предлага цялостно решение за Вашия нов дом. От архитектурно проектиране до интериорен дизайн с цел максимално улеснение за Вас и осъществяването на Вашия мечтан дом.
 

Етапи на проектиране

Основните етапи, през които преминава архитектурното и интериорното проектиране са следните:
ОТ ЗАДАНИЕ ДО ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

ОТ ЗАДАНИЕ ДО ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Работата по изготвянето на проекта започва с анализирането на обекта/терена и изискванията на клиента. В този момент се поставят основите на дизайна, Който трябва да е изцяло съобразен с начина на живот и визиите на клиента. Резултатът от този етап е одобрено функционално разпределение.
ИДЕЕН ПРОЕКТ

ИДЕЕН ПРОЕКТ

След функционалното разпределение идва редът на идейния проект, който се Състои от изготвянето на 3Д визуализации на пространството и разработването На няколко варианта.
РАЗРАБОТВАНЕ НА ФИНАЛЕН ДИЗАЙН И ФИНАЛНА ДОКУМЕНТАЦИЯ

РАЗРАБОТВАНЕ НА ФИНАЛЕН ДИЗАЙН И ФИНАЛНА ДОКУМЕНТАЦИЯ

При одобрението на един от вариантите следва изработването на финалния дизайн заедно с детайлни визуализации на всяко едно помещение и съответната необходима документация: работен/ технически проект, количествени сметки и т.н.
Студио за мебели Artest

DesignStudio.

 

Да създаваш изкуство и естетика е призвание, а Артест е плод не само на креативността, а и на години усъвършенстване, труд и постоянство.

  Начало

За нас

Услуги

Наши проекти

Интериорен дизайн
Архитектура
Визуализации
Всички проекти

Контакти

 
     
 
BG EN